06-28422052 arjen@d-post.eu

Diensten

Postbezorging

Wij bezorgen uw post vrijwel dagelijks in onze bezorgregio. Dit wordt verzorgd door tal van enthousiaste bezorg(st)ers die netjes en nauwkeurig werken.

Mailing

Ook voor mailingen kunt u bij ons terecht. Wij kunnen de mailing desgewenst laten drukken en wij zijn in het bezit van een couverteermachine dat de inpakwerkzaamheden voor u uit handen neemt. u hoeft dus desgewenst enkel de digitale mailing aan te leveren, samen met het adressenbestand en wij zorgen ervoor dat deze netjes gedrukt, ingepakt en bezorgd wordt. Uiteraard kunt u ook zelf uw reeds gedrukte mailing aanleveren al dan niet ingepakt en/of geadresseerd.

Foldering / Flyering

Dit is uiteraard ook mogelijk. Wij kunnen deze separaat of in combinatie met ander drukwerk voor u bezorgen. Ook dit kan geheel volgens uw wensen worden uitgevoerd.

Postbus-service

D-post biedt haal- en brengservice aan voor uw postbuspost. Hiermee bespaart u tijd en geld, aangezien wij deze minimaal 25% goedkoper aan kunnen bieden dan grote landelijk opererende bedrijven. D-post brengt uw post uit uw postbus bij u langs en kan in de middag uw uitgaande post (gefrankeerd of ongefrankeerd) verzenden.


Pakket-service

Het verzenden van uw pakketten is mogelijk, uiteraard ook tegen een scherp tarief. De nog te frankeren pakketten worden kosteloos bij u opgehaald, gefrankeerd en verzonden. Standaard met Track and Trace en handtekening voor ontvangst, waarvoor u bij andere aanbieders mogelijk aangetekend moet versturen, hetgeen extra kosten met zich meebrengt. Binnen ons eigen gebied, werken wij standaard zonder Track and Trace, maar desgewenst wel met handtekening voor ontvangst. Mocht u binnen ons gebied toch met Track and Trace willen verzenden is dit ook mogelijk. D-post ontzorgt!

 

Uw post, onze zorg!